Снимка БулфотоУченици от определени класове се завръщат в класните стаи. Училищата

...
Снимка БулфотоУченици от определени класове се завръщат в класните стаи. Училищата
Коментари Харесай

Училищата се подготвят, посрещат ученици в понеделник

Снимка Булфото

Ученици от избрани класове се завръщат в класните стаи. Училищата в страната се готвят да посрещнат част от учениците си от понеделник. В постройките се прави главно разчистване и стерилизация, защото доста от стаите бяха употребявани за изборите на 4-ти април.

Според заповедта на здравния министър от на следващия ден присъствено в учебно заведение се връщат най-малките възпитаници от 1-и до 4-ти клас. С тях ще учат и децата от 7-и, 8-и и 10-и клас за период от две седмици.

От 26 април на чиновете ще седнат 5-и, 9-и и 12-и клас. Според предварителните планове последни пред компютрите ще оставят учениците от 6-и и 11-и клас. Сочената за тях дата е 17-и май.

" Утре чакаме всички възпитаници от начален стадий и тези от 6-и до 12-и клас, в това число, където имаме единични паралелки ", сподели пред Нова тв шефът на 37 СУ в София Цветомира Георгиева.

Засега епидемиологичната конюнктура е оповестена до края на април, в случай че бъде удължена, евентуално и ротацията на класовете ще продължи, пише .
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР